Само в 7DniPlovdiv.bg

Първата жестока гавра в “Биг Брадър” вече е налице! Чалгаджийка преобърна картата на света: Индианците живеят в…

7 Dni Plovdiv13.11.20171min21880
Дебора

Картата на света вече не е същата, след като в “Биг Брадър Ол Старс” влезе чалгаджийката Дебора. Брюнетката, която се изтъкна с титлите си “Мис Северозападна България” и “Мис Видин” сътвори гаф още в студиото на водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева.

Докато в Изповедалнята Коцето и Фънки разпределяха ролите в първата тайна мисия – индианци и каубои, Ники Кънчев реши да тества знанията на Дебора. Водещият я попита знае ли къде живеят индианците. Певачката опита да се измъкне, че в момента не може да му отговори, тъй като е под голямо напрежение, но Кънчев я хлъзна по тънката лайсна: “Индианци… значи Индия!”. “Да, да”, съгласи се врачанската мис.

Дебора все пак предупреди зрителите да не очакват от нея да блесне с големи знания в шоуто: “Преди повече от 10 години съм завършила, не знам всички държави, важното е да си добър, а не толкова да си интелектуален”.

Дебора роди и още един лаф. Когато дошла за пръв път в София, с приятелка отишли на басейн. “И аз като започнах да крещя: Пецка ми, пецка ми, ау, ау, пецка ми!”. На врачански диалект това означавало, че й пари на краката.

Последна в шоуто влезе Мариела Нордел, която е победител в “Мастър шеф”. Готвачката наскоро обяви в профила си във “Фейсбук”, че известно време няма да бъде активна в социалната мрежа, тъй като заминава на пътешествие. Оказа се, че е подвела умишлено феновете си.

Допреди това Нордел бе особено активна, най-вече с публикации, коментиращи шеф Петров. От тях стана ясно, че двамата кулинари не са в особено топли отношения.