Само в 7DniPlovdiv.bg

Бонев похвали Акрапович и отсече: Хилядите ни привърженици са много огорчени! Ще бъде много трудно да влезем в Топ 6!

7 Dni Plovdiv13.11.20171min1600
Христо Бонев - за сайта

Почетният президент и легенда на Локомотив Пловдив Христо Бонев изрази впечатленията си за новия треньор на отбора Бруно Акрапович, като каза и интересни думи относно управлението на собственика Христо Крушарски.

Зума даде прогноза дали неговият отбор ще може да се пребори за място в Топ 6 на Първа лига, а не пропусна и болната тема за отлива на публика от стадиона в Лаута.

Предлагаме ви част от това, което каза Футболист №1 на Пловдив за ХХ век в предаването “Спорт в обектива” на Канал 3:

“Двама наши юноши и това момче от Канада са в много добро състояние и това ме кара да мисля, че в бъдеще ще имаме футболисти с малко по-голяма класа от сегашните”.

“Не познавам лично новия треньор Бруно Акрапович и не знам в кои отбори е работил. Прави ми обаче впечатление, че той е сериозен човек и започна да въвежда по-голяма дисциплина”.

“Нашите хиляди привърженици са много огорчени в последните месеци. Мисля, че ще бъде много трудно да влезем в първата шестица. Но това е възможно при добри резултати, дори не е нужно някаква свръхигра”.

“Темата за Мартин Камбуров е завършена. Получи се неразбирателство между него и собственика и той отиде в Берое. А ние ще търсим начин как да запълним неговото място, което не е много лесна задача”.

“Това, което Христо Крушарски трябва да прави за отбора, той го прави. Оттам нататък вече трябва да се подобри вътрешната организация”.