Само в 7DniPlovdiv.bg

Акрапович обяви решението си за хърватския халф и скастри двама футболисти!

7 Dni Plovdiv11.11.20171min2690
Бруно Акрапович за сайта

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович обяви, че Игор Банович ще подпише договор с клуба. Специалистът тества опитния хърватски халф по врема на днешната контрола срещу Марица. Банович игра около 60 минути в спаринга срещу кършиякалии, спечелен с 3:0.

„ Банович е много добър футболист. Може да играе и напред и назад. Той ще подпише договор с Локомотив“, отсече Акрапович след спаринга.

Специалистът сподели мнението си за представянето на подопечните му в приятелския мач. Босненецът изтъкна, че няма да търпи несериозно отношение от възпитаниците. Акрапович не скри, че е сменил Марк Бедиме и Пауло Серджо, защото не са се справили с поставените им задачи.

„Получи се добра контрола, която до голяма степен ми позволи да си направя необходимите изводи.Имаше нови играчи, които можехме да тестваме и да видим качествата им. Едно е приятелски мач, друго е официален мач, но мисля, че получих нужните впечатления за всички играчи, които влязоха.Както през първата, така и през втората част, трябваше да сме агресивни. Това, че през първото полувреме не играхме толкова настоятелни е отражение на дисциплината и желанието на играчите. Аз давам своите указания, но невинаги те се изпълняват. Който не играе, ще бъде заменен. Затова смених Бедиме и Серджо. Аз не чакам да мине целия мач, да го изгубим, за да направя смени. Когато виждам, че нещо не фукционира, го променям веднага в името на отбора. Няма значение кой как се казва. Изготвил съм план за зимна  селекция и подготовка. Чакам всеки да покаже качествата си, за да направя своите крайни оценки и да видим кой ще остане за пролетния дял от първенството“, каза още наставникът на черно-белите.