Само в 7DniPlovdiv.bg

Медици търсят работа в Европа

7 Dni Plovdiv11.11.20171min310
POSTER_event

Работодатели от Великобритания, Ирландия, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Швеция, Норвегия или Дания ще бъдат представени на медицинско изложение за работа за българския медицински персонал в чужбина.

„Кариери в бяло“ обявяват поредния 17-ти сезон на медицинските изложения за работа (job fairs) в Европа, където онези, които търсят нова възможност за работа в медицинската сфера, са поканени да се срещнат с агенции за набиране на персонал, представители на болници и клиники от цяла Европа. Този сезон изложенията ще се провеждат в Гърция, Румъния, Португалия, Унгария, България и Хърватия.

Изложението за български медицински персонал ще бъде събота – в Пловдив и неделя – в София. Участието е напълно безплатно и желаещите трябва да носят само своята автобиография на изложението.

Седемнайстият сезон на „Кариери в бяло“ събира освен най-големите специалисти в подбора на медицински персонал, но приобщава вече като нови работодатели – болници и частни клиники, търсещи да наемат лекари, медицински сестри, стоматолози, физиотерапевти, студенти последна година по медицина, фармацевти, акушерки и научни работници.

Напълно нов акцент през този сезон е анонсирането на една нова концепция –  онлайн медицински конференции. Тези конференции са насочени към общопрактикуващи лекари, които търсят възможност за работа в Обединеното кралство. Всеки има достъп до конференцията безплатно от всяка точка на света и има възможността да узнае подробности за процеса по набиране на персонал, заплатите и предимствата да работиш като общопрактикуващ лекар в Обединеното кралство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *