Само в 7DniPlovdiv.bg

Няма такова признание за Гришо! Направи го най-голямата медия в света!

7 Dni Plovdiv11.11.20171min6890
Гришо се кефи

Четвъртият за 2017 година дуел между Григор Димитров и Рафаел Надал в груповата фаза на Финалите на АТР ще бъде най-добрият сблъсък от турнира в “О2 Арена” в Лондон (12-19 ноември). Това е мнението на двама от тримата тенис експерти на Sky Sports – Марк Печи и Питър Флеминг. Другият – Бари Коуън, залага на двубоя Роджър Федерер – Александър Зверев от другата група “Борис Бекер”, тъй като Надал и Григор са в “Пийт Сампрас”. Това може би е най-голямата спортна  медия в света.

“Ще се наслаждавам на Надал срещу Димитров, защото те изиграха няколко много добри мача, нищо че Рафа има предимство в общите им двубои. Димитров се старае много и е увлекателно да се гледа как се опитва да наложи преимущество над Рафа”, коментира по темата Печи.

“Българинът може да поднесе изненадата, това ще е най-хубавият мач”, категоричен е Флеминг.

Печи и Флеминг също така прогнозират, че от групата “Пийт Сампрас” на полуфинал ще се класират Рафаел Надал и Григор Димитров, докато Коуън пък залага на Матадора и Доминик Тийм. Печи дори е по-сигурен за Димитров, защото отчита, че Надал може да има физически проблеми. “Групата е доста изравнена, но все пак, Надал и Димитров би трябвало да продължат към полуфиналите”, споделя Флеминг.