Само в 7DniPlovdiv.bg

Жестоко отмъщение! БГ Роналдо заби юмрук в лицето на шеф Петров! Нямаше какво да спре бившия футболист на Ботев извън „Къщата“ на ВИП Брадър!

7 Dni Plovdiv10.11.20171min3870

Футболистът Даниел Златков не издържа и най-после се престраши да ступа шеф Петров. Това се случи извън Къщата на “ВИП Брадър” и по-точно при гостуването на БГ Роналдо при Гала в “На кафе”. Златков заби юрум в лицето на дразнещия го шеф още щом зърна макета с лика му в студиото на Нова телевизия. Случката беше запечатана и футболистът дори я разпростани в социалната мрежа.

Както е известно, Златков и шеф Петров бяха в открита война в Къщата и постоянно имаше спречквания между двамата. До бой обаче не се стигна, тъй като ги грозеше солена глоба.

След отпадането от риалитито футболистът беше попитан с кой от съквартирантите не желае да общува извън шоуто. Златков беше категоричен с отговора си: “Няма да стъпя в ресторанта му! Той ни покани всички, за да покаже, че извън шоуто не е такъв, но аз не вярвам. Човек не може да се промени.”

А след публикуваните кадри как Златков забива юмрук в лицето на шеф Петров, последователите на футболиста в “Инстаграм” го поздравяват за действието му.

“Браво, Дани!”, “Бой по шопара!”, са само част от коментарите.

 

БЛИЦ