Само в 7DniPlovdiv.bg

Бабата на бивш вратар на Локо изгонила майка му от вкъщи заради скандал с еротични клипове! Футболистът обаче не дава да падне и прашинка върху нея!

7 Dni Plovdiv10.11.20171min5060

Марина Сучкова от „Фермата“, която се забърка в скандал с еротични клипове, се оказа изоставена от всичките си близки заради миналото си. Преди години чеченката се снимала за австрийска телевизия за възрастни, а клипове от този период бяха извадени на показ от доброжелатели след внезапната й известност в риалитито.

Така Марина изкарвала пари, за да отглежда двамата си сина, когато напуснала мъжа си заради побоищата, които й нанасял. Нито децата й, нито майка й, която се грижела за тях, знаели за еротичната й работа и откъде идват парите за семейството. Когато родителката разбрала, я отхвърлила, защото срами семейството и в ден днешен двете не поддържат никаква връзка, издават запознати със семейната драма.

Снощи чеченката разказа, че няма никакви близки и потвърди слуховете. „Майка ми не ми е близка, тя е близка със сестра ми и с брат ми. Аз съм й биологична дъщеря, но само това. Наистина нямам никой близък освен синовете ми. Но не се оплаквам, защото точно близките ме разочароваха най-много“, изповяда се чеченката.

Малко след като клиповете от миналото излязоха в публичното пространство, големият й син Стефано Кунчев влезе в шоуто, за да я успокои, че каквото и да се случва, двамата с брат му са зад нея. Така вместо да й навредят, доброжелателите вдигнаха рейтинга й.  Стефано е бивш вратар на Локомотив, а понастоящев пази за Вихрен (Сандански)