Само в 7DniPlovdiv.bg

Феновете на Лудогорец изригнаха срещу Сектор Г и бултрасите и отсякоха: „Аквариума“ като идея е заимстван от игрището в Коматево!

7 Dni Plovdiv10.11.20171min2000
Фенове на Лудогорец ядат кренвирши

Феновете на Лудогорец  скочиха в защита на любимия си клуб след поредицата декларации срещу условията в сектора за гости на стадиона в Разград, известен като „Аквариум“. Първо се оплакаха от ЦСКА , като пуснаха писмо до БФС, подписано от още няколко клуба.

Ръководствата на пловдивските Локомотив и Ботев се разграничиха от него. Феновете на канарчетата обаче пуснаха самостоятелна декларация, в която се оплакаха от условията на “Лудогорец Арена” и на практика се разграничиха от действието или бездействието на клубната управа.

От сдружение “Обединени фенклубове на Лудогорец” пуснаха следната декларация, която публикуваме без редакторска намеса:

“От няколко дена слушаме и четем безумни декларации относно състоянието и условията на гостуващия сектор на “Лудогорец Арена”. Истината е, че в българската футболна действителност много се говори, но малко се прави. В Разград, скъпи ощетени фенове, се гради и бъдете сигурни, че ще има и нов сектор за гости.

Впрочем, доколкото знаем секторът, който вие наричате “Аквариум” като идея е заимстван от игрището в Коматево. А обитаващите ст. “Българска Армия” искаме да попитаме дали е нормално да се рони асфалта по целият стадион и да те целят с камъчки все едно сме в Средновековието?

Нормално ли е да няма една крушка по стъпалата към сектора в тази своеобразна джунгла? Кога най-после ще изчистите химическите тоалетни в сектора си за гости? Звучи като нещо елементарно, но го чакаме със затаен дъх.

Докато това не се случи, не е редно да говорите небивалици по едно съоръжение с лиценз за мачове от групова фаза на Евро турнирите”, пишат феновете на Лудогорец.