Само в 7DniPlovdiv.bg

Гадателката на Берлускони с нова книга – благотворително

7 Dni Plovdiv10.11.20171min830
1

Популярната като „гадателката на Берлускони“ Теодора Стефанова идва в България за премиерата на последната си книга “Осмото чувство – ключът към Вселената”.

Изданието ще бъде представено в 9 български градове. В книгата е включен биографичният момент с тежката катастрофа, след която се развиват гадателските способности на Теодора.  Тя се включва и в кампанията „Жълти стотинки” с кауза тази година за децата с множествени увреждания.

Теодора Стефанова  казва, че е в контакт с извънземен интелект, чрез който предвижда бъдещето и дава точни прогнози за едни от най-влиятелните личности в света, както и за предстоящите промени в най-силните държави. От 26 години тя работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията на Силвио Берлускони в Милано.

Вместо да носите букети, помогнете на тази кампания! Операция „Жълти стотинки“ е кампания с кауза, а тази година това са децата с множествени увреждания. Даренията от кампания 2017 ще осигурят допълнителни рехабилитатори към „Център за надежда“ в София.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *