Само в 7DniPlovdiv.bg

Унгарци дойдоха на крака за основeн футболист в състава на Ботев! Отмъкват го без пари от канарчетата!

7 Dni Plovdiv10.11.20171min2980
Иван Чворович срещу Септември

Пратеници от Унгария пристигнаха  Пловдив заради вратаря на Ботев Пд Иван Чворович, пише Gustosport.bg. Маджарите изгледаха на живо двубоя между канарчетата и Славия миналия петък. Съгледвачите следяха под лупа изявите на сръбския страж на жълто-черните. Мачът срещу белите завърши 1:1. Вече стана ясно, че клуб от Унгария желае да се подсили с Чворович. Засега името на кандидата за подписа на голкийпъра се пази в тайна.

Маджарите се канят да отмъкнат Чворович без пари от Коматево. Договорът на 32-годишният вратар с Ботев Пд изтича на Нова година. Така те могат да го привлекат като свободен агент.

Ръководството на пловдивчани все още не е предложило нов договор на титулярния си вратар. По наша информация шефовете се готвят да направят през следващата седмица. Вече Чворович ще реши коя оферта ще избере – тази на Ботев Пд или на унгарците.

По информация на Gustosport.bg в момента Чворович прибира по 3000 евро месечно при жълто-черните. Най-вероятно той ще се надява на известна корекция на възнагражданието му при предложението да преподпише или в най-лошия случай офертата да е в същите параметри. Според запознати от Унгария едва ли ще офертират Чворович с неколкократно по-висока заплата от тази, която получава в Ботев Пд.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *