Само в 7DniPlovdiv.bg

Скандален! Плевнелиев развел Деси Банова: Атакувал я с есемеси и тя изневерила на мъжа си…

7 Dni Plovdiv09.11.20171min12710
Росен Плевнелиев

Нова светска двойка се появи на хоризонта. Красивата синоптичка Деси Банова е откраднала сърцето на президента Росен Плевнелиев, твърди официалната версия, но истината е малко по-различна научи от отлично осведомени източници HotArena .

В сълзливо интервю Деси Банова обяснява, че връзката й с Плевнелиев е започнала, след като тя се е разделила със съпруга си. Но нещата са малко по-различни, твърдят запознаъи. След интервю на четири очи Плевнелиев започнала да атакува с есемеси Деси, която не след дълго се поддала на чара на президента и скочила в леглото му. Мъжът й надушил любовната афера и я изритал от семейното им жилище. Сега Деси и Плевнелиев са неразделни.

За романса разказа самата Банова пред “168 часа”, но тоа е официалната версия.

“Наскоро срещнах прекрасен човек, много съм щастлива, много съм влюбена, но всичко е в начален етап”, повдигна завесата пред водещата Гала Деси Банова. И разказа защо досущ като новия си любим е сложила край на съпружеските си отношения с таткото на дъщеричката си Йоана.

“Повече от година и половина съм разделена с бащата на детето ми – Ивайло. Ще продължим да се грижим за прекрасната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се вследствие на различни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато сякаш съществува вирус, който удря семействата и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за партньорите да поемат по свой път. Не искам да бъда разбрана погрешно, но може би така е по-добре и за самите деца. Ще продължа да уважавам Ивайло и семейството му. Заедно ще вземаме всички важни решения. Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но отскоро срещнах прекрасен човек. Много съм щастлива, много съм влюбена, но още всичко е в начален етап”, изповяда се пред Гала 37-годишната красавица.

Но пропусна да признае, че първия път когато била на сантиметри от Росен Плевнелиев, е далеч по-рано от миналите два месеца, когато започнал романсът им. Преди години красивата Банова взела интервю лично от държавния глава с помощта на китайски оператор. Просто двамата били заедно на събитие в Китай и Деси трябвало да интервюира президента.

Миналата седмица влюбените пък бяха заедно в Лондон, където Плевнелиев участва в международна конференция, като не криеха, че са повече от добри познати, пише “България Днес”. Че не крият отношенията си на влюбена двойка, разказва и русата красавица. След като се разделила със съпруга си Ивайло, Деси видяла в лицето на прясно разведения Росен Плевнелиев бъдещото си щастие. Бившият държавен глава също призна, че вече не е със съпругата си Юлияна и е в процес на развод, но от решенията на съда стана ясно, че той е разведен още от началото на тази година. С Деси обаче затоплил отношения в края на лятото.

Всичко започнало с разговор на четири очи, който станал по-приятелски от обичайното, признава свенливо Деси. А след това последвал и есемес. После – покана за среща. А след това за втора и трета, сияе хубавицата. Двамата с Плевнелиев са почти неразделни, като връзката им е достояние на съседи, приятели, дори на магазинерките, тъй като влюбените пазаруват често заедно и не се и крият. Но Деси признава, че не е афиширала отношенията си с експрезидента, тъй като връзката им е в начален етап.

Преди съпруга си красивата Деси бе в интимни отношения и с футболиста Димитър Бербатов, за които също първа разказа в телевизионния ефир. Самият Плевнелиев пък отсече, че в никакъв случай “не искам да присъствам в булевардните хроники”. А пред “България Днес” бившата му съпруга Юлияна отказа всякакъв коментар за развода си с президента и причините двамата да са вече само родители на синовете им.