Само в 7DniPlovdiv.bg

Великата Маги Малеева засипа Гришо със суперлативи и отсече: Дано хората само му се радват, а не да бъдат злобни когато загуби!

7 Dni Plovdiv09.11.20171min2240

Годината на Григор е невероятна, постижението му е велико, за мен неочаквано, заяви Магдалена Малеева специално пред колегите от Novsport. Самата тя е достигала до №4 в света.

“Да се класираш сред пъвите 8 в света е ужасно трудно. Огромен респект към постиженията Григор. Той го прави за пръв път, въпреки че преди време имаше също силна година. Тогава игра полуфинал на “Уимбълдън”. Абосюлтно няма значение в коя група е. Всички 8 души там са ужасно трудни за побеждаване, а накрая на годината са много уморени”, смята Маги.

“Ще е много трудно. Не знам дали самият той има някакви предпочитания, не го познавам толкова. Пък и педпочитанията не значат нищо, и двете групи се еднакво трудни”, каза още най-малката Малеева.

За финал тя направи оценка на сезона на Григор.

“Тази година Димитров беще много постоянен. В повечето турнири се представи добре. Това направи разликата. Сезонът му е толкова добър и се надявам догодина да е още по-добре. Хората оценяват, това което той прави, а то е страшно много. Дано само му се радват, а не да  бъдат злобни когато загуби”, пожела си Маги.

“Усещала съм какво е да си сред първите 10 в света, наистина е приятно”, завърши една от най-добрите ни тенисистки в историята.