Само в 7DniPlovdiv.bg

Бонев дари 100 кашона с лакомства за пациентите на 7 клиники в УМБАЛ „Свети Георги“!

7 Dni Plovdiv08.11.20171min430
Христо-Бонев-за сайта

По случай Архангеловден пловдивската футболна легенда и почетен президент на „Локомотив“ (Пд) Христо Бонев дари днес, 8 ноември, 100 кашона с лакомства на 7 клиники от структурата на УМБАЛ „Свети Георги“.

Необичайните подаръци ще бъдат раздадени на пациентите от Клиниката по педиатрия и генетични заболявания, Клиниката по детска хирургия, Втора клиника по хирургия, Клиниката по кардиохирургия, Клиниката по кардиология, Клиниката по инфекциозни болести и Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия (по-позната като Клиника по изгаряния).

Известният пловдивчанин многократно през годината изненадва пациентите на УМБАЛ „Свети Георги“ – както по време на празници, така и в обикновени делнични дни. Предишното дарение на Христо Бонев бе в началото на миналия месец – 65 кашона със сладки и солени закуски, разпределени между лежащоболните в три клинични звена на УМБАЛ „Свети Георги“. Работещите в болницата и пациентите изказват благодарността си за това последователно и безкористно дарителство.