Само в 7DniPlovdiv.bg

Разкриха професиите на родните звезди, преди да станат известни: Алисия била продавачка, а Камелия…

7 Dni Plovdiv08.11.20171min18850
tainite-na-folka-alisiia-bila-prodavachka-preslava-shiela-belio-i-oshte--1

Преди да се прочуят звездите не са работили толкова престижни професии и са се возили с градския транспорт, разкриха от Хот Арена.

Ярък пример за това е Слави Трифонов, който преди да изпее “Едно ферари с цвят червен“ е продавал мартеници в подлеза на ЦУМ, припомня Галерия. Студентът от консерваторията ходел със скъсани обувки и заработвал по 100 лева от Пижо и Пенда.

Алисия пък изкарвала прехраната си като продавачка в магазин за хранителни стоки. Родителите й имали магазинче в кв.“Дружба“ и Ася често ги отменяла. Когато Виктор Касъмов открил таланта на Алисия, тя грабнала микрофона и се отървала от досадното мъкнене на пакети със захар и каси с бира.

Камелия пък се трудила като лелка шест месеца в детска градина в Чипровци. Там била по заместване и напуснала що титулярката се върнала, за жалост на бащите, които водели отрочетата си в градината.

Иван Динев – Устата си докарвал допълнителни приходи като разносвач на списания, но това било в студентските години.

Преслава пък 3 години е работила като шивачка на бельо за чуждестранни фирми. Плащала и малко и тя тръгнала по заведенията на участие, където Милко Калайджиев я открил за Пайнер.

Борис Дали е бил личен шофьор на кметицата на Бобов дол. Бил е и общински съветник в града от БСП.

Малина работи като ветеринарка за кратко време, даже спасила тежко болен кон.