Само в 7DniPlovdiv.bg

Маринков и Маслара дирят нови перли и златни кокошки като Алекс и Даксон в Бразилия! Чаво също задейства връзките си за зимната селекция! На „Лаута“ взимат поне 5 качествени попълнения

7 Dni Plovdiv06.11.20171min830
Даксон за сайта

След като и новият треньор на Локо (Пд) Бруно Акрапович обяви, че тимът му не разполага с нужните играчи за схемата, която иска да използва, на „Лаута“ се заеха със селекцията.

Спортният директор Чавдар Цветков е задвижил контактите си, за да му препоръчат перспективни млади футболисти, които да развият качествата си е екипа на „черно-белите“. Вече е обсъдено и със собственика Христо Крушарски, че през зимата трябва да бъдат взети поне петима нови футболисти, пише Меридиан Мач.

Целта е отборът до последно да преследва своите шансове за пробив в Топ 6, независимо че в следващите кръгове изоставането може да стане още по-драстично предвид програмата, в която следват мачове с Лудогорец и ЦСКА-София.

Все още не с ясно кой ще пътува заедно с Кузман Маринков до Бразилия през декември. Там шефът на „смърфовете“ ще използва познанството си с мениджъра Педриньо. който навремето прати на „Лаута“ Алекс и Даксон. Първоначално се очакваше до Рио де Жанейро да отиде Чавдар Цветков, но не е изключено багажа си да стегне и шефът на школата Иван Маринов. Именно Маслара подбра двамата играчи, от които Локо успя да изкара пари от трансфери при предишното си пътуване до Южна Америка.