Само в 7DniPlovdiv.bg

Избират представител на Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“ в новия Борд на Ботев! Мажоритарният собственик на клуба ще решава и нещо фундаментално!

7 Dni Plovdiv05.11.20171min740
Емблема на Ботев

Днес ще се проведе извънредно Общо събрание на Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“. То ще започне  от 13,00 часа в град Пловдив, ул. „Лев Толстой“ № 6, хотел „Империал Пловдив хотел и спа”, зала „Панорама“, при следния дневен ред:

  1. Избор на член на сдружението, който да бъде избран за член на Съвета на директорите на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ” АД, ЕИК 201468114.
  2. Обсъждане на позицията, която Сдружението ще изрази на извънредното общо събрание на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ” АД, насрочено за 07.11.2017 г.

При липса на кворум за редовното провеждане на събранието, същото ще се проведе в същия ден, на същото място, при същия дневен ред от 14,00 часа, независимо от броя на присъстващите и представени на него членове на сдружението.

7DniPlovdiv.bg припомня, че Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“ е мажоритарен собственик на клуба към момента. Организацията на феновете държи 61% от акциите.