Само в 7DniPlovdiv.bg

Капитанът рожденик на Локо изригна: Видях блок от волейбола в пеналта на Левски! Вижте каква дузпа дадоха за Славия срещу нас, а каква не отсъдиха сега в наша полза!

7 Dni Plovdiv04.11.20171min890
Пламен Крумов на Герена

Капитанът на Локомотив  в срещата на Герена –  Пламен Крумов, не скри разочарованието си от загубата от Левски. Днес защитникът  чукна 32 лазарника, но за съжаление не получи футболен подарък за рождения си ден. Крумов призна, че  “сините” са имали повече положения в мача, но изрази категорично мнение, че съдията не е дал чиста дузпа за смърфовете в края на двубоя.

“Стана двуостър мач. Мисля си, че всички зрители по трибуните и телевизията са останали доволни. Не успяхме да вземем точка или три, но Левски създаде доста чисти положения. От няколко дена работим с нов треньор, като тепърва ще се сработваме и очаквам да тръгнем нагоре. Неприятно е, че паднахме от статично положение, но изпълнението бе перфектно, няма какво друго да кажем. За мен Левски спечели с класа. Левски се бе затворил и групирал добре през втората част, предвид италианския треньор, който ги е научил да играят катеначо. Ние държахме инициативата, но без положения.“, коментира Крумов

„Опитвахме да атакуваме по крилата, накрая не ни дадоха дузпа. Не искам да коментирам съдията. Това, което видях беше блок от волейбола и игра с ръка, но не е моя работа да коментирам съдиите. Те са хора и бъркат. Искам да видите, каква дузпа дадоха на Славия срещу нас на “Лаута”, а каква не ни дадоха днес на нас. Новият треньор е емоционален човек, който вярва в нас, мотиватор е, има интересни идеи за футбола. След повече работа ще изглеждаме все по-добре”, завърши рожденикът .