Само в 7DniPlovdiv.bg

Футболистите на Ботев, шампионките от Марица и волейболистите на ВК Строител ще подкрепят Академик срещу шампиона Лукойл днес

7 Dni Plovdiv04.11.20171min720
баскетбол - Академик Бултекс 99 за сайта

Днес пловдивският Академик Бултекс 99 приема най- добрия баскетболен отбор в България за последните години – Лукойл Академик. Срещата ще се проведе в комплекс „Сила“ от 18:00 часа .

Пловдивските студенти  се представят отлично и натрупаха самочувствие. Днес възпитаниците на Асен Николово очакват възможно най-мощната подкрепа от трибуните.  Баскетболистите на  Академик ще бъдат подкрепяни от футболистите на Ботев, волейболистките на Марица и волейболистите на ВК Строител след призива на президента Васил Врачев за обединение между пловдивските клубове.  Има шанс и волейболистите на Виктория Волей да дойдат, ако приключат навреме срещата си от Висшата лига. Футболният Локомотив пък няма да може да подкрепя съгражданите си, тъй като по същото време гостува на Левски в София.

В зала „Сила“ ще бъде отворена и допълнителна трибуна при интерес от публиката. Освен това е монтирано и новото електронно табло в залата, след като проблеми с предишното наложиха няколко прекъсвания на предишния домакински мач срещу Рилски спортист. Домакините обещават много атракции и игри с публиката, а щастливци може да си тръгнат с едномесечен безплатен абонамент за фитнес залата на комплекс „Сила“. Спонсорите от Бултекс 99 пък са осигурили рекламни фланелки на клуба за феновете.