Само в 7DniPlovdiv.bg

Жокерът на Ботев Стивън Петков отсече: Не ми пука дали съм титуляр или резерва, важното е да вкарвам! Можем да победим всеки отбор, вече сме го доказали!

7 Dni Plovdiv03.11.20171min770
Ботев-Славия31

Златната резерва на Ботев Стивън Петков обяви, че не му пука дали е титуляр или резерва. Талантливият нападател заби шестия си гол откакто е при канарчетата, като винаги реализира, влизайки на смяна. Сега попадението му отново донесе точки за жълто-черните, но този път само една.

“Разочарован съм, че не победихме. Нападателите това ни е работата- да вкарваме. Взехме точка, която дай Боже да ние важна, но не можахме да вземем трите. Един нападател трябва да знае къде да се позиционира и да чака, за да вкара. Да вкараш гол е най- хубавата емоция във футбола. Има треньорски щаб и медицински екип, надявам се да нямам нужда от него, когато му дойде момента ще играя като титуляр. Аз съм над нещата и не ми пука дали съм титуляр или резерва, важното е да вкарвам. Ботев може да бие всеки един отбор, това сме го доказали. Няма лек мач. Хубавото е, че имаме време да се подготвим за мача с ЦСКА. Имаме два дни почивка и започваме подготовка”, заяви героят на Ботев Стивън Петков.