Само в 7DniPlovdiv.bg

Архитектът на успехите на Ботев ще продължи да води канарчетата към нови върхове! Белия разкри: На 99% сме уточнили нещата за новия ми договор!

7 Dni Plovdiv03.11.20171min510
Ботев-Славия09

Треньорът на Ботев Николай Киров разкри, че почти сигурно ще подпише нов договор с клуба. Така архитектът на успехите на канарчетата ще продължи да води отбора и след изтичането на настоящия му контракт през следващото лято. Белия не остана доволен, че възпитаниците му са проспали първото полувреме срещу Славия, което е коствало и крайния успех в двубоя.

“Не съм доволен от първото полувреме, което проспахме. От това ни дойдоха проблемите. След почивката бяхме мобилизирани и се подобри представянето ни. Поделихме си по едно полувреме, така че закономерно равенство според мен. На почивката дадохме нужните насоки. Говорихме със състезателите да вкарат малко повече агресия. След гола ни доста се накъса играта и нямаше нужната динамика, за да има и положения. Стивън Петков тепърва ще разгръща своя потенциал. Вече навлиза в ритъм след контузията. Водени са разговори между мен и ръководство и на 99% нещата за нов договор са уточнени. Ръководството трябва да започне разговори за удължаване на контрактите и на част от играчите. Ще бъде предложен договор на Чворович, той сам ще реши дали ще остане”, заяви Киров.