Само в 7DniPlovdiv.bg

Бонев: Трябва да благодарим на Войнов, защото направи нещо, което не сме и очаквали! Чакаме успехи от Акрапович!

7 Dni Plovdiv02.11.20171min810
Христо-Бонев-за сайта

Почетният президент на Локо Пловдив Христо Бонев коментира пред „Тема Спорт“ последните събития в клуба и най-вече треньорската рокада.

„Трябва да благодарим на Войнов за това, което направи в Локомотив, тъй като при него ситуацията се усложни с напускането на 9 основни състезатели през лятото. Това оказа много негативно влияние върху играта и цялостната обстановка в отбора. Въпреки всичко обаче той съумя да спечели 20 точки, което не сме и очаквали. С тези няколко загуби и освиркванията от страна на нашите фенове той сметна, че всичко това е насочено срещу него. Той направи така, че да си тръгне след победа и за да помогне на Локомотив. Войнов ми каза лично преди мача с Етър какви са намеренията му. Ние сме съотборници още от националния отбор, където сме играли заедно. Той напусна с високо вдигната глава, каза Зума.

За новия наставник Бруно Акрапович Бонев добави: Това е решение на г-н Крушарски. Не сме говорили много, тъй като той замина за Аржентина. Това е изборът му. Сигурно са се разбрали с Войнов предварително. Нямам представа какво се е разбирал и с новия треньор, тъй като съм далеч от отбора. Очакваме успехи от Акрапович“.