Само в 7DniPlovdiv.bg

Войнов на прощаване: Напускам с високо вдигната глава! Ако съм обидил някого, моля за извинение!

7 Dni Plovdiv30.10.20171min2130
Войн Войнов за сайта

Треньорът на Локомотив Войн Войнов хвърли оставка след победата над Етър. Опитният специалист обяви, че напуска черно-белите и това е бил прощалният му мач  начело на отбора.

„Постигнахме много важна победа. Изключително щастлив съм, защото това е последният ми мач начело на тима. Аз напускам и съм много щастлив, че завръшвам с победа. 20 точки не са малко. Пожелавам успех на отбора в следващите срещи. Тръгвам си заради публиката, която е много взискателна и иска да побеждаваме всеки мач, а това няма как да стане. Затова с високо вдигната тръгвам към София. Още преди 2-3 мача казах, че ако аз съм причината за слабите резултати, си тръгвам. След като загубихме за Купата се видя, че нямам място тук. Смятам, че постъпвам правилно, защото искам момчетата да са спокойни”, обяви Войн Войнов.

“Тема на дълъг анализ е дали оставям отбора в добро състояние. Мисля, че с това, с което разполагаме се представихме достойно. Можеше и малко по-добре, но като цяло това са ни възможностите. Реалното ни място в класирането е едно по-напред от това, което заемаме. Благодяря на всички! Ако съм обидил някого, моля за извинение. Продължаваме напред!Дойдох в труден момент, след това нещата се стабилизираха. Имахме проблеми ,след като ни напуснаха цели 8 играчи. Не им намерихме добри заместници. Но аз не обичам да се оправдавам. Пожелавам успех на Локомотив”, саза още легендарният футболист на Левски.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *