Само в 7DniPlovdiv.bg

Как президента Плевнелиев вижда “Лидерите на бъдещето”?!

7 Dni Plovdiv30.10.20171min390
1

Кои са факторите, изграждащи лидера в днешното динамично общество? Как се става лидер в условията на глобализация, миграция и дигитализация? Как модерното образование може да подпомогне създаването на лидера?

Своите отговори на тези въпроси ще даде президентът Росен Плевнелиев по време на предстоящите “Вечери на Американския университет в България”, които ще се проведат в цялата страна. Събитието в Пловдив ще се състои тази вечер в хотел “Тримонциум”, зала “Проф. Арх. Йолов”.

Поредицата от срещи с обществеността в градовете е под мотото “Лидерите на бъдещето”, което е и основната тема в лекцията на Плевнелиев. Той ще сподели визията си за бъдещето на лидерството в контекста на глобализацията, миграцията и дигитализираното общество. Стъпвайки на личния си професионален и лидерски път, Росен Плевнелиев ще представи ключовите фактори за изграждане на лидера в днешно време, ще очертае нужните качества и умения, съобразени със съвременната динамика в обществото, както и какъв тип модерно университетско образование може да подсигури развиването им.

По време на събитието в Пловдив ще присъства и Ралица Николаева, член на Настоятелството на АУБ. Тя е преподавател в Nazarbayev University, има докторска степен по мениджмънт с концентрация “Маркетинг” от Purdue University’s Krannert Graduate School of Management. Завършила е Американския университет в България през 1996 г.