Само в 7DniPlovdiv.bg

Бомба! Клуб от Мейджър Лийг взима бразилска перла на Ботев! Вижте кой отбор от САЩ се готви да купи звездата на канарчетата

7 Dni Plovdiv30.10.20171min4220
Фелипе Бризола за сайта

Бразилската звезда на Ботев Пд Фелипе Бризола е на път да осъществи сензационен трансфер в отбора от американската Мейджър Лийг Сокър – Далас, пише Gustosport.bg. Представители на тима от Западната конференция в САЩ изгледаха на живо изявите на 27-годишния халф по време на мача с Пирин. В Благоевград пристигнаха двама агенти от Щатите. Въпросните пратеници дойдоха в България със съдействието на родния футболен агент Иво Димов, научи още Gustosport.bg. Варненският ексцентрик е личният представител на Бризола. Именно Димов доведе него и останалите бразилски перли при канарчетата.

Представителите на Далас  ще предоставят своите доклади с впечатленията си от играта на Бризола пред спортно-техническия щаб на клуба от Мейджър Лийг Сокър.  Твърде възможно е американците да дойдат до България, за да гледат поне още веднъж на живо кариоката, преди да вземат окончателно решение за евентуалното му закупуване.  Според запознати шансовете трансферът на Бризола в Далас да се осъществи никак не са малки.

Американците, които пристигнаха на крака в Благоевград за Фелипе, харесаха и най-голямата звезда на Ботев Пд – Тодор Неделев.   От  Щатите ще обмислят евентуална оферта и за родния национал на канарчетата.