Само в 7DniPlovdiv.bg

Крушарски защити Чавдар Цветков : И да тичат срещу Чаво, не могат да го стигнат! Тези, които го нападат, трезвеници ли са?!

7 Dni Plovdiv30.10.20171min1490
Крушарски замислен за сайта

Финансовият благодетел на Локомотив Пд Христо Крушарски защити спортния директор на клуба Чавдар Цветков. Легендата на Славия е един от шефовете в клуба, които са на мушката на феновете. Привържениците на черно-белите не спират да призовават Крушарски да махне от клуба почти всички директори. Към Цветков пък имаше обвинения дори  в „пиянски прояви“.

„ Обниненията кой пиел, кой не – са прекалени. Ще попитам следното: „Тези, които говорят по този начин за Чавдар Цветков, трезвеници ли са?!“.  Хората, които са против Чаво, не могат да го стигнат дори и да тичат срещу него. Няма как да се мерят с него нито по интелект, нито по футболни успехи, камо ли пък по мениджърски умения. Последните ни попълнения от чужбина са привлечени  само и единствено благодарение на работата на Цветков. Той си върши перфектно задачите, за които отговаря“, обяви Крушарски пред колегите от  Gustosport.bg