Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Локомотив обявява нов спонсор?

7 Dni Plovdiv30.10.20171min4530
Христо Крушарски за сайта

Локомотив ще обяви нов спонсор или рекламодател .  До 7DniPlovdiv.bg  достигна такъв слух. Според него това може да се случи още днес преди или след мача с Етър.  Ако остане за след двубоя, може да стане факт и утре. Мълвата за обявяването на сериозен спонсор или рекламодател, който да влезе в клуба, се разнесе след срещата на собственика Христо Крушарски с феновете в събота следобед.  След нея информацията от разговора между боса и привържениците бе забулена в тайна.  Странното в цялата ситуация  е, че финансовият благодетел на смърфовете би трябвало още утре да замине по бизнес дела в Аржентина, където ще остане почти до Коледа.

Не е ясно дали тайнственият рекламодател ще бъде българин или чужденец. Според слуховете собственикът на Локомотив Христо Крушарски е намерил и съдружник, с когото заедно да изградят новата база на клуба в ЖК „Тракия“. Не е изключено въпросният спонсор или рекламодател, който евентуално трябва да бъде разкрит днес, и бизнесменът, който ще гради комплекса с боса на Локо, да са един и същи.

Неотдавна 7DniPlovdiv.bg писа, че в клуба се очаква като партньор на Крушарски или пък дори като собственик на черно-белите да влезе нов инвеститор. Според информацията ни става въпрос за руски богаташ. Предстои да се разбере дали двете неща не са свързани и всичко около идването на новия партньор вече всъщност не е уредено.

В спортен комплекс „Локомотив“ отскоро грее и офис на „Алианц“. Поне засега от Локомотив не разкриват как евентуално ще си партнират с немския застрахователен гигант и в частност с нейната дъщерна компания в България – „Алианц България“.

Чу се още, че Христо Крушарски търси нов треньор от чужбина. А дали двете неща нямат връзка…