Само в 7DniPlovdiv.bg

Треньорът на Академик изригна: Ние знаем къде ни е мястото, но не може да се подиграват с отбора и труда ни!

7 Dni Plovdiv29.10.20171min330
баскетбол - Асен Николов

Треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов се разбесня след загубата от Балкан в Ботевград. Домакините спряха успешната серия на пловдивчани, но за това допринесоха и съдийските отсъждания.

„Ние знаем къде ни е мястото, но не може да се подиграват с отбора и труда ни.Първо искам да поздравя отбора на Балкан. През второто полувреме играхме със същото желание и агресия, затова искам да поздравя моите момчета. Те са моралните победители в този мач”, обяви Асен Николов.

На въпрос кой се подиграва с отбора му, специалистът отговори: “Визирам някои хора. Няма да конкретизирам, може да е шофьорът на автобуса или готвачката в ресторанта. Имаше причина да загубим този мач и тя не е в нас. Има записи, може да ги гледате и тогава ще разберем кой е виновникът”.

“Играем с Балкан, не с някой отбор, който е от нашата черга. Те са фаворит за титлата тази година. Искате този отбор, с тази селекция, който играе във ФИБА Къп, ние да го победим, въпреки страничните причини. Не съм много убеден как може да стане това. Знаете за какво говоря, не ме карайте да конкретизирам, за да си докарвам глоби. Няма отбелязано флагче за четвърто нарушение. В момента се дават два фаула, слага се флагчето. Аз питам на масата и ми се дава техническо нарушение за това питане”, завърши бесният  Николов.