Само в 7DniPlovdiv.bg

Треньорът на Академик преди мача с Балкан: Уморени сме, но…

7 Dni Plovdiv28.10.20171min250
Асен Николов - Академик

Няма контузени състезатели в Академик Бултекс 99 за поредното изпитание – гостуването срещу Балкан в поредния кръг на НБЛ днес, събота от 18 часа в Ботевград.

Старши треньорът на пловдивския тим Асен Николов обаче призна, че се е натрупала известна умора у играчите при сгъстения цикъл сряда-събота, в който се намира отборът от началото на месеца.

Припомняме, че студентите са начело с пълен актив от победи в двете надпревари, в които участват – НБЛ и Балканската лига. В последните им две срещи  крайният успех дойде след продължение.

“Има умора, но се готвим за сериозен мач срещу тежък противник, който е сред фаворитите в шампионата. Доволен съм от победата срещу Куманово. Имаше периоди, в които повеждахме в резултата, а след това допускахме противника да се върне в мача, но общо взето се справихме. За момента нямаме време да правим по-сериозни промени в играта. Чакаме паузата, когато ще почиваме в първенството, за да свършим малко повече работа по отделните детайли”, каза старши треньорът Асен Николов.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *