Само в 7DniPlovdiv.bg

Радуканов изригна срещу съдийството: Грозно е! Имаше засада при втория гол на Ботев! Бяхме равностойни срещу четвъртия най-добър отбор в България!

7 Dni Plovdiv27.10.20171min1720
Милен Радуканов

Треньорът  на Пирин  Милен Радуканов изригна  срещу съдийството в мача с Ботев, загубен с 1:2 . Претенциите му са  за победното попадение на канарчетата. Стивън Петков се намираше  положение на засада.

“През целия мач бяхме абсолютно равностойни – по нашия си начин, малко по-затворено. Накрая тръгнахме по-напред. Мен ме радва, че бяхме равностойни срещу четвъртия най-добър отбор в България. С оглед на нашия потенциал, представихме се на ниво. Не успяхме да отбележим гол повече от съперника, за да спечелим. Не приятно, защото се трупат негативни резултати. Дано няма разочарование у футболистите и да се натрупат негативни емоции. Аз има казах, че трябва да работят по същия начин и да се раздават. Срещу всички играем на върха на възможностите си, раздаваме се максимално. Ще трябва да дочакаме и успеха. Най-важно е да преследваме целта, която сме си поставили. Надявам се, че ще я постигнем.

Имаше засада при втория гол на Ботев. Жалко. Имам апел: Оставете ни, хора, да се надиграваме на терена. Предния мач беше грозно, сега – също. Все пак тези футболисти работят, за да си хранят семействата. Оставете ни! Пирин е най-беззащитният отбор – ясно е. Нямаме лоби, нямаме никакви претенции. Нека всичко се решава на терена. Не може днес по такъв начин… Първо на  нас се вдига засада, второто на Ботев не се вдига. Афектиран съм, не исакм да говоря повече по тази тема.

Стилиян Николов е основен футболист. Но другите днес се справиха добре. Видяхте какво ми се наложи да направя – Ради Кирилов от ляв външен, игра десен бек. И даде максимума от себе си. Траянов – никога не е играл десен външен. Въпреки всичко, отборът седи подреден и иска да се надиграва с Ботев (Пд), не с някой отбор от нашата черга. Трябва да продължаваме да работим, нямаме друг начин. Лошо е , когато отстрани повлияят. Ради Кирилов е страхотен футболист и човек. Радвам се, че е в моя отбор. Поздравявам всички за себераздаването. Ако всички подхождат професионално като Кирилов, българският футбол ще е на друго ниво. Явно госините, прекарани в Италия, са му са се отразили на него лично много добре.

 

Надявам се с отпуснатите от общината пари да се изчистят нещата. Имаме забавяния. Аз повтарям, че съм сигурен, че ръководството ще направи всичко, за да се изистят тези задължения. Радвам се, че днес е направена първата крачка. Дано задълженията се изчистят и футболистите да заиграят с по-друго самочувствие. Похвално е, аз не съм се съмнявал в ръководството.”, обяви БГ Моуриньо.