Само в 7DniPlovdiv.bg

Крушарски побесня и изплю камъчето! Босът разкри за първи път официално кои са „змиите“ и интригантите, искащи властта в Локомотив!

7 Dni Plovdiv27.10.20171min6320
Христо Крушарски за сайта

„Като навсякъде в България, и на „Лаута“ има хора, които искат да вземат „кокала“, без да дават пари“, казва от дълго време босът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски.

От няколко месеца насам собственикът на „черно-белите“ непрекъснато споменава за външни лица, които „мътят водата“ и създават интриги покрай клуба. Най-пресните примери, според него, са свързани със спекулациите в някои медии, които искат да свалят Войн Войнов от поста старши треньор в клуба.

Ето както още каза босът пред колегите от  TribunaPlovdiv.bg по темата:

„Откакто съм в Локомотив (Пд), има хора, които опитват да вземат властта и да управляват чужди пари. Както е навсякъде в България. Делят се на групички и сеят интриги“.

„Групата наброява 20-30 души. Казвам нещата с истинските им имена за първи път пред вас, но те се знаят от повечето фенове – тези хора са от предишното управление – Коце Думанов, Николай Неделчев и ваш колега, както и хора, свързани с тях и около тях. Интригите са непрекъснати в опит да се вземе властта в клуба. Феновете и общността се настройват срещу управата на Локомотив (Пд). Е какво повече да говорим?“.

„Защо непрекъснато се говори, че аз нищо не съм направил? Защо, след като направих базата на Говедарци, направих терена на „Лаута“, „Кошарата“, боря се и за базата в кв.“Тракия“, върху която скоро ще се започне строителство“.

„Между другото, спомняте ли си как бе сложено осветлението на „Лаута“? Това трябва да се знае. По време на споменатите хора беше докарана близка тяхна строителна фирма на „Лаута“. От Общината беше отпуснат 1 млн. лв. Осветлението не струва повече от половин милион, останалите пари са за тях…Правете си сметката! Когато аз правих терена и другите, не съм чакал от никого пари“.

„Парите за ракетите, които чаках от Държавата, са за дейности отпреди 4 години – още преди да дойда в Локомотив (Пд). Всичко, което съм инвестирал в клуба, са лично мои пари. Имаше и сумати задължения, които изчистих – към треньори и футболисти, останали от стари управления. Сега има още малко задължения към футболисти, които играха при нас миналата година. Но нищо повече. Защо не питате счетоводителката на клуба Диана, за какво става на въпрос и за какви суми говорим?“.

„А за това кой ме е докарал в клуба – познавам Бойко Борисов, но съм говорил с него само веднъж. Питайте Зума и Наско Узунов кой ме докара, тогава пак ще си говорим“.

„После не се чудете кой и какво прави в управлението. В събота (28.10) правим среща с феновете на „Лаута“ от 16:00ч. – да дойде, който иска. Тогава ще кажа същите неща, защото вече ми писна от всичко“.

„Но да знаете – аз няма да се предам. Колкото повече ме блъскат, аз повече се закалявам. Ще стоя в Локомотив и ще давам на този отбор. Клубът пак ще е там, където му е мястото“.

„Оставете хората в отбора да работят, това е моят призив към феновете“.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *