Само в 7DniPlovdiv.bg

Белия реши кого ще изрита първи! Вижте къде желае да отиде самият футболист

7 Dni Plovdiv27.10.20171min3440
Белия на мача с Верея

Тони Тасев ще бъде първият футболист, който ще се раздели с Ботев (Пловдив), съобщава „Меридиан Мач“. Крилото е загубил доверието на треньора Николай Киров и щаба му и вече почти не попада дори в разширената група за мачовете. За двубоя срещу бившия си отбор Пирин Тасев все пак ще бъде сред резервите на „канарчетата“, но само заради контузиите на Крум Стоянов, който има пресечен мускул, и Густаво Афонсо.

Тони Тасев бе привлечен от Ботев през лятото, след като успя да скъса договора си с Пирин по вина на клуба. Преминаването му в Пловдив бе съпроводено със скандал. „Жълто-черните“ възлагаха много надежди на Тасев, но бързакът продължава да няма вкаран гол в Първа лига, с което има запазено място сред най-яловите нападатели. Самият Тасев няма нищо против да се върне в Пирин още през зимата, тъй като там имат отчайваща нужда от класни играчи, но не се знае дали в Благоевград ще го приемат с отворено обятия, след като бе нарочен за предател.

Единственият проблем пред Белия е дали Фелипе Бризола ще може да играе като титуляр. Ако той не издържи късен фитнес тест, на мястото му в състава ще попадне Серкан Юсеин, а Яя Меледже ще действа пред защитата.