Само в 7DniPlovdiv.bg

Зам.-кмет сменя памперси на именния ден, безалкохолна черпня в ОбС

7 Dni Plovdiv26.10.20171min540
1

Зам.-кметът на Пловдив Димитър Кацарски ще пропусне днес да почерпи колегите за именния си ден. Хич не му е до купони, защото, откакто се е родил синът му Александър, вицето е в отпуск, за да помага на младата си съпруга, която доскоро беше негова секретарка.

Сменям памперси, призна пред репортера на “Марица” щастливият баща. Димитровден младото семейство ще прекара с рожбата си в новата си къща в “Капана”. Едва на 30 октомври Кацарски се завръща на работното си място.

Безалкохолен купон ще има на днешната сесия на Общинския съвет. Димитър Чолаков /Съюз за Пловдив/ и Димитринка Вакрилова /БСП/ ще черпят колегите с бонбони, сладки и сокове. В барчето ще има и кафе за всички, каза Димитър Чолаков, който е собственик на транспортна фирма. Дани Каназирева ще поднесе на колегата от името на Съюз за Пловдив марков парфюм. На обяд Чолаков ще почерпи с пържолки и кюфтенца служителите в столовата на фирмата.

С бонбони, но за здравето на 6-годишния си син Димитър, ще подслади живота на общинарите зам.-кметът Георги Титюков. Поздравления ще валят от ранна сутрин и за зам.-областния управител Димитър Керин.