Само в 7DniPlovdiv.bg

Първо в 7DP: Крушарски изоставя Локомотив! Вижте защо

7 Dni Plovdiv25.10.20171min11270
Крушарски замислен за сайта

Собственикът на Локомотив Христо Крушарски ще изостави клуба. Финансовият благодетел на черно-белите планира да го направи през следващата седмица, научи 7DniPlovdiv.bg. Бизнесменът от Говедарци ще изостави смърфовете, но не окончателно. Той ще се отдалечи за пореден път от клуба заради неотложни бизнесангажименти.

Според запознати той отново ще замине за далечна Аржентина. Крушарски ще потегли за Южна Америка в края на този месец. Очаква се той да остане в Аржентина повече от месец и половина. Босът на Локомотив ще се завърне оттам броени дни преди Коледно-новогодишните празници, разбра 7DniPlovdiv.bg.

Информацията от „Лаута“ сочи, че Крушарски предприема поредния  си воаяж до Аржентина, защото ще открива  нов завод там. Благодетелят на Локомотив е съсредоточил сериозен дял от бизнеса си в Южна Америка – Аржентина и Бразилия. Именно поради тази причина той много често отскача дотам.  Бизнесменът ще следи и надзирава от разстояние какво се случва в клуба, като ежедневно ще се информира от подчинените си на „Лаута“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *