Само в 7DniPlovdiv.bg

Няма да повярвате! Преслава зарязва кариерата си, готова е за майка! Избра баща на детето си, Камбуров ли е?

7 Dni Plovdiv25.10.20171min18220
преслава

Павел Лазаров-новото гадже на Преслава така е завъртял главата й, че певицата за първи път демонстрира готовност за дългосрочни отношения, пише „Галерия“.

Певицата признава пред близките си, че Павел е първият мъж от всички досега, с който иска да има семейство и деца. Изпълнителката не се страхувала да остави за малко кариерата си на заден план за сметка на кариерата.

Така тя слага край на слуховете, които я свързваха и с бившия таран на Локото Мартин Камбуров.

Павел, който преди години беше гадже на Златка Райкова, е и първият мъж, когото Петя от Добрич публично представя. Това стана преди няколко дни на светско събитие. Запознати твърдят, че тя си е позволила подобно нещо заради наистина сериозните си намерения. Певицата го уверила, че до две години ще го дари със син.

Тази увереност идвала от старо предсказание на възрастна жена, която й казал, че на 35 години ще стане майка на мъжка рожба. Самият Павел също искал да създадат семейство, но най-вече да е спокоен, че тя ще се кротне при него. Преслава е известна с палавите си очи и с флиртаджийски нрав, а Лазаров си давал сметка, че ако я забремени ще е цял живот с него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *