Само в 7DniPlovdiv.bg

БФС реши за Хубчев! Вижте каква ще е целта пред България и с кой участник на Световното в Русия ще премерят сили трикольорите

7 Dni Plovdiv25.10.20171min2320
Петър Хубчев и Йордан Лечков

Остава ли Петър Хубчев начело на националния отбор и дали ще удължи договора си с БФС, след като първият му контракт вече изтече? Сигурни източници на колегите от БЛИЦ СПОРТ разкриха, че вече са започнали преговори между двете страни. Очаква се те са бъдат финализирани в близките дни, след което футболната ни централа ще обяви официално, че треньорът ще продължи да води представителния ни тим и в квалификациите за Евро 2020. Този път Хубчев има ясна и конкретна цел – да класира България за първи път на голям форум от 2004 година. Тогава той беше помощник на селекционера Пламен Марков.

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков съобщи, че се водят преговори за приятелски мач на България. Двубоят трябва да се състои съвсем скоро – през ноември, когато има дати за провеждане на контроли.
„Разговаряме с един от финалистите на световното първенство в Русия. Става въпрос за Саудитска Арабия. Ако уредим двубоя, той ще се състои на неутрален терен”, заяви Лечков пред Блиц.
Той коментира и преговорите за удължаване на договора на Петър Хубчев.
„Настоящият контракт на селекционера изтича на 31 октомври. Вече водим разговори и смея да твърдя, че на 99% сме постигнали споразумение. Очаквам на 1 ноември някъде да обявим официално новината”, каза още пред Блиц героят на България от Мондиала в Щатите през 1994 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *