Само в 7DniPlovdiv.bg

Крушарски изригна срещу змиите и интригантите: Когато ми се качват по оная работа, ставам по-лош! Няма да позволя 30 човека да определят какво ще се случва в Локомотив!

7 Dni Plovdiv25.10.20171min4901
Христо Крушарски за сайта

Собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски е непоколебим относно оставането на треньора Войн Войнов начело на отбора. Бизнесменът не смята да предприема рокада на треньорския мостик, въпреки че по време на мача с Черно море, загубен с 0:3 насред Лаута се чуха викове оставка.

„ Няма начин 30 човека да определят какво ще се случва в Локомотив. Толкова са хората, които са манимулирани, и сеят интригите. Искат оставката на Войн Войнов, ами няма да стане. Каква е гаранцията, че ако и Моуриньо стане треньор и него няма да искат да го изгонят още след втория мач. Който плаща, той поръчва музиката. Войнов остава треньор и това е. Може да го пусна да си тръгне, само ако той не поиска да напусне и е невъзможно да промени решението си. Но няма да допусна да се случи  това с този голям легендарен футболист. Той е изключително интелегинтен човек и треньор. Когато започнат да ми се качват по члена, ставам по-лош! Затова Локомотив Пд вече става затворена къща и нищо няма да излиза навън! Казал съм, че целта пред отбора е да се класира в Топ 6 и това ще се случи“, заяви Христо Крушарски пред колегите от  Gustosport.bg.

 

One comment

  • Бай Иван теслътъ

    25.10.2017 at 8:19

    Нещо ми замириса на кебапчета?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *