Само в 7DniPlovdiv.bg

Тази красавица във “Фермата” залитна по футболист и се приготви да сложи страшни рога на тайното си гадже-политик! Той обаче й прати…

7 Dni Plovdiv24.10.20171min100660
2

Зрителите на „Фермата“, разкриха кое е тайнственото гадже на бившата гимнастичка Валерия. Красавицата е имала вземане-даване с известен политик.

Валерия Дочева влезе в предаването уж като необвързана, но не след дълго заяви, че има човек навън. Именно той изпрати парапланерист, който прелетя над „Фермата“.

Хубавицата неведнъж разказва за връзката си с много важен в обществото човек, който не желае да я показва пред хората и пази отношенията им в тайна. Това накара малката Валерия да се заиграе в шоуто с футболиста Алек и между тях да се получи любовен роман. Така Валерия направи рогоносец тайнствения политик и то пред погледите на многохилядната аудитория на предаването, пише „ШОУ“.

Той обаче решил да вземе нещата в свои ръце и любовното послание е начин да й припомни съществуването му, и да внесе смут в отношенията й с Алек. Парапланеристът развя, а след това и кацна с транспарант с надпис: „Шуше, липсваш ми! От Пешо“.

Разбира се, името е фиктивно, но фермерката разбра от кого е обяснението в любов. Това разколеба любовта й към Алек, след като политикът показа, че държи на нея, тя започна да мечтае за общото им бъдеще.