Само в 7DniPlovdiv.bg

Загадъчен Гришо : Какво казах на Фонини? Остава тайна!

7 Dni Plovdiv21.10.20171min4030
Гришо и Фабио Фонини

Гордостта на България – Григор Димитров, коментира победата си срещу Фабио Фонини на полуфиналите на турнира в Стокхолм. Гришо, който е водач в схемата и шампион от 2013 година, се наложи над  №27 в света с 6:3, 7:6 (2).

“Още един финал, това е всичко, което мога да искам”, сподели Григор след победата. “Доста е сложно да се играе срещу Фабио. След толкова добър първи сет за мен, той поведе в резултата във втория, така че аз трябваше малко да се вдигна, да остана колкото е възможно по-позитивно настроен. Тайбрекът се получи страхотен за мен”, добави Димитров, който не пожела да разкрие какво са си казали с италианеца на мрежата след края на двубоя. “Това си остава между нас”, отсече Димитров с усмивка.

“Нямам предпочитания за съперника си на финала, честно казано (Хуан Мартин Дел Потро или Фернандо Вердаско). Това е финал и всичко, върху което трябва да се фокусираш е какво ти самият можеш да направиш. Трябва да съм отпочинал и да се надяваме, че утре ще покажа по-добар игра на корта отколкото днес”, допълни  още Гришо.