Само в 7DniPlovdiv.bg

Пампорово щурмува ски-сезон 2017 – 2018 година с нови писти!!!

7 Dni Plovdiv21.10.20171min1780
1

С обновена ски зона Пампорово-Мечи чал ще стартира зимният сезон 2017-2018. Курортът става хит с лифт карта за двете ски зони на цената на една. До този момент се отчита ръст между 8-10% на ранните записвания, като отстъпките за различните типове и категории хотели варират между 15-20% и продължават до средата на месец ноември.

Туристите ще се радват на повече писти, а за качественото им заснежаване са монтирани над 200 оръдия за сняг. Три чисто нови снегоутъпкващи машини допълват модерния парк. В ски зоните Пампорово и “Мечи Чал” на няколко места ще бъдат поставени безплатни Wi-Fi зони и станции за зареждане на мобилни устройства. За предстоящия зимен сезон курорта разнообразява предлагания от миналата зима нов семеен продукт „Семейни лифт карти“, с които могат да се ползват пакетни цени с отстъпки между 7 и 12%. Пакетите се предлагат както 2 в 1 за двете ски зони, така и само за ски зона Мечи чал. 55 лева е цената за лифт карта за възрастни.

Само за ски зона “Мечи чал” цената е 39 лева за ден. Бонуси с до 17% намаления от ски услугите могат да ползват всички клиенти на курорта чрез различните партньорски програми. Запазват се отстъпки за децата, а сега и за възрастните туристи над 75 години. За предстоящия зимен сезон в курорта се очакват най-вече българи, а от чуждестранните пазари туристи от Ирландия, Великобритания, Турция, Гърция, Румъния, Молдова, Сърбия и Македония.