Само в 7DniPlovdiv.bg

Чутовен скандал! Отправиха невиждани заплахи и обвинения към пловдивски съдия! Вижте какво изсипаха срещу него

7 Dni Plovdiv19.10.20171min3270
Георги Кабаков 4

Елитен пловдивски съдия стана жертва на жестока атака срещу него. Заканите и обвиненията срещу него заваляха в социалната мрежа. Пловдивчанинът ще раздава правосъдие тази събота на вечното дерби между Левски и ЦСКА. Феновете на сините изригнаха срещу международния съдия Георги Кабаков, след като официално той получи наряд за битката между двата родни футболни гранда.  Публикацията се появи  в официалната страница във Фейсбук на фенската фракция на Левски Сектор Б:

7DniPlovdiv.bg я публикува без редакторска намеса:

Кой си назначи Георги Кабаков за главен съдия на мача Левски – Тире в събота!?

Лицето Георги Кабаков не беше свирило мач на Левски от 22 май 2016 година когато след скандално съдийство срещу Левски от клуба излезнаха с декларация, че повече не желаят той да ръководи наши мачове… и така до май месец тази година при 0:3 от ГМО-то и сега 21 октомври отново срещу ГМО-то, след година прекъсване пак го назначават за главен съдия на мачове на Левски, но само в такива срещу Микре. Между другото съдейки по корицата му във фейсбук (която сме пуснали отдолу, има приемственост един вид) явно и той припознава, а и е публична тайна, че е запален привърженик на ГМО-то.

Изразяваме дълбокто си възмущение от това назначение и заявяваме категорично, че ако Кабаков опорочи мачът ще усети буквално какво значи син ад!

Също така призоваме привържениците на Левски за още по-голяма масовост и натиск от трибуните в събота! Явно за пореден път ще сме сами срещу всички!