Само в 7DniPlovdiv.bg

В Ботев направиха чудо! Белия все пак се застрахова с Щайгата и се принуди да прекрати изгнанието на Меледже

7 Dni Plovdiv19.10.20171min2560
Меледже Омнибес се кефи

В Ботев направиха истинско чудо! Двама от отписаните футболисти за утрешното гостуване на Дунав бяха вдигнати на крак и най-вероятно ще са в състояние да играят срещу драконите. Йордан Минев и Фернандо Виана се готвиха наравно с отбора по време на последното занимание на базата в Коматево преди отпътуването за Русе. Близнака се оплакваше от болки в ахилеса вчера и пропусна тренировката, головата машина на канарчетата имаше болки в кръста и я приключи преждевременно. Все пак участието на двамата в самата среща ще е под въпрос до броени часове преди мача.

В последния момент от сметките отпадна Алваро Юлиано. Бразилецът е повален от коварен вирус и треньорът Николай Киров изобщо не го допусна до отбора. Заболяването на Юлиано принуди Белия да върне в групата Меледже Омнибес, чието изгнание бе прекратено след 3 мача в нафталина.

Специалистът все пак определи група от 19 футболисти за режима край река Дунав. Сред избраниците на Киров попадна и младокът Радослав Апостолов – Щайгата. Непосредствено перди мача Белия ще реши кой ще отпадне от окончателния списък на тимовия лист. Със сигурност обаче това ще е някой измежду тримата бразилци – Фелипе Бризола, Густаво Афонсо и Фернандо Виана или Меледже Омнибес. Причината е надвишен лимит за играчи извън ЕС по разпоредбите на БФС.

Ето и групата на Ботев:

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Лазар Марин, Йордан Минев, Радослав Терзиев, Пламен Димов, Кристиан Димитров, Меледже Омнибес, Радослав Апостолов, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Густаво Афонсо, Фелипе Бризола, Крум Стоянов, Дуде Ндонгала, Фернандо Виана, Стивън Петков