Само в 7DniPlovdiv.bg

Мегапроект в Пловдив събра очите на журито на строителните Оскари! Комплекс “Корона” на “Пещерско” без аналог у нас

7 Dni Plovdiv19.10.20171min6820
корона

Мегарпроект  с разгърната застроена площ 37 075 кв.м., състоящ се от 8 сгради, от които 7 жилищни и с огромна корона на покрива е гордост за пловдивчани, съобщават организаторите на седмото издание на Строителните Оскари ВИП Комюникейшън.

 Международно жури от експерти и инвеститори от Италия, Англия, Русия и Eвропейския икономически сенат ще оценява участниците в годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017.
Церемонията ще се състои на 1.11.2017 г. в София.
Пловдив е на път да се превърне в лидер в луксозното строителство с новите проекти, които променят облика на града. Новият жилищен комплекс “Корона”, разположен на бул. “Пещерско шосе” в гр.Пловдив, включва изграждането на 365 бр. апартамента, подземни и надземни паркоместа и търговски обекти на партерно ниво (фитнес, банка, детски център и др.).
В истинска забележителност на града се превръща  уникален пентхаус, който ще заема цели 400 квадрата в най-високата точка от комплекса, като там  е стилизираната корона, дала името на проекта. 

Комплексът се изгражда на няколко етапа – 4 от жилищните сгради вече са с АКТ 16, а до декември 2017 г. предстои въвеждане в експлоатация и на останалите 3 сгради.

Във всички комплекси в гр.Пловдив („Тракия Каза“, “Тракия Плаза”, “Райски кът 2” и “Райски кът”), така и в новият КОРОНА, фирмата на строител №1 под тепетата Христо Томов залага на високия клас материали.