Само в 7DniPlovdiv.bg

Технологични чудеса в стоматологията – бум на “Медикус, Денто, Галения”!

7 Dni Plovdiv18.10.20171min720
Медикус,Денто,Галения05

Максимално точното диагностициране и експресното лечение, са сред акцентите на тазгодишното издание на специализираната медицинска изложба „Медикус, Денто, Галения 2017“, която се откри в Международния панаир в Пловдив.

Фирми от 20 държави представят 25 новости в стоматологията, медицината и фармацията. Световна иновация е системата S1, която позволява лечение на коренови канали  само с един механичен инструмент, което улеснява и ускорява работата на зъболекаря. В същата категория е и дигиталната 3D рентгенова система, която с  ултраниска доза на лъчение и бързо сканиране, осигурява най-прецизна диагноза.

На изложението се показва и новата CAD/CAM технология в стоматологията, която позволява на самия зъболекар да изработи  коронка или протеза бързо и изключително точно пред самия пациент. Истински пробив е направен и при поставянето на зъбни импланти, които се монтират изключително лесно и имитират човешка кост.

Очаква се голям интерес сред специалистите и широката публика да предизвика и комбинацията от 17 билки и  подправки с противовъзпалително и антиоксидантно действие, която сега навлиза в Европа и за първи път се показва в страната.

Деловият форум  ще продължи до 21 октомври.