Само в 7DniPlovdiv.bg

Шведски легендарен тенисист засипа Гришо със суперлативи преди участието му в Стокхолм на специалния турнир на нашия герой! Вижте колко скромно му отговори гордостта на България

7 Dni Plovdiv18.10.20171min6720
Григор Димитров с трофея от Стокхолм първи в кариерата му

Една от шведските легенди на световния тенис и настоящ експерт на „Евроспорт” Матс Виландер за пореден път отправи хвалебствени думи към Григор Димитров и заяви, че българинът има всички основания да се чувства добре в Стокхолм и да бъде считан за фаворит.
Най-добрият български тенисист е поставен под №1 в схемата за турнира в шведската столица, а и има сериозна подкрепа дори от местните фенове.
„Григор идва тук с огромно самочувствие, което има покритие. Това е идеалният начин да играеш в такива турнири. Той има всички основания да се чувства добре тук. Играта му е солидна, а и публиката е зад гърба му, затова логично е фаворит”, коментира Виландер предстоящото участие на българина в шведската столица.
Григор Димитров отвърна скромно на хвалбите и сподели, че има тенисистки, които биха могли да го препънат.
„Благодаря на Матс за хубавите думи, но не искам да ме смятат за големия фаворит. Малко е глупаво защото в схемата има страхотни момчета, които сервират страхотно, а в Стокхолм това е важно. Настилката е по-бърза от други години, но мисля, че ми подхожда. Ще ми трябва малко време да свикна с нея. Надявам се да стане по-топло в залата. Знам, че организаторите са помислили и това не трябва да ме притеснява”, каза Гришо преди началото на надпреварата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *