Само в 7DniPlovdiv.bg

Валери Симеонов да не шие затворническа пижама за Тотев? Вижте за какво разпитва в Пловдив вицепремиерът

7 Dni Plovdiv18.10.20171min4180
Ден на парашутиста46-Валери Симеонов

Валери Симеонов бе част от празника на парашутистите в Пловдив. Той поднесе венци, изнесе реч, след това наблюдава демонстрациите.

И никой не разбра, че всъщност се интересува от…Иван Тотев! След събитието Симеонов е имал среща с областния Здравко Димитров, на която се е поинтересувал докъде са стигнали приготовленията за “Пловдив – европейска културна столица” и защо в МС има толкова оплаквания за неправомерно изразходвани средства!?

Може би точно заради това кметът Тотев не остана на срещата, а се оправда със служебни ангажименти (какви пък толкова да има!?), за да се барикадира в общината.

По линия на европейското домакинство на Пловдив в града се очаква да бъдат инвестирани над 100 милиона от държавния бюджет. Явно в МС се притесняват, че Тотев отново ще ги похарчи както той си знае, поради което Бойко Борисов спешно прати “агента си под прикритие” Валери Симеонов.

Припомняме, че наскоро Бойко Борисов скастри младите пловдивски гербери на национална сбирка, че ставали като Тотев и знаели само “Дай”!

Самият кмет пък продължава да е следствен по две дела за източване на общинския бюджет.