Само в 7DniPlovdiv.bg

Няма да повярвате какво юпи от “Харвард” е новото гадже на златното ни момиче от Рио Християна Тодорова

7 Dni Plovdiv18.10.20171min2320
2

Едно от златните момичета на художествената гимнастика има ново гадже. От няколко месеца бронзовата медалистка от олимпиадата в Рио Християна Тодорова, излиза с младеж, чието име е Мишо.

Мистериозният момък се появи съвсем наскоро в живота й. Двамата се радват на щастлива любов и романтични пътешествия, пътувайки до Италия — Флоренция, Венеция и други красиви кътчета.

Дори и най-близките приятели на Християна не знаят за новия мъж в живота й. А той също е дискретен–както за нея, така и за личния си живот.

Единственото, което се знае за него е, че е завършил „Харвард” и работи в Ню Йорк. Двамата се запознават през социалните мрежи и прекараха лятната си ваканция заедно, като дори се разходиха до нос Калиакра, пише „Телеграф”.

Любовният живот на хубавата Хриси обаче не буди интерес само с новото й гадже. Преди години тя изживя цяла латиносапунка покрай предишния си любим.

Цели 5 години гимнастичката имаше връзка с Вили Вълков–Вълка. Двамата дори планираха брак, но до това така и не се стигна.

Една от причините е пренатоварената програма на Тодорова–тя постоянно бе на лагери, състезания, тренировки. Опитът на нейни колежки също не я окуражи–тя видя с очите си как нейните колежки Михаела Маневска и Катрин Велкова се решиха на брак на млади години и в крайна сметка стигнаха до развод.

По-рано тази година Тодорова и Вили се разделили, но след това отново се събрали. Явно обаче връзката им не е издържала и въпреки татуировката, която красавицата си направи заради него, те сложиха край на отношенията си.

Христина приключи с художествената гимнастика в края на миналата година. И след като преустанови състезателната си кариера започна да работи като международна съдийка.