Само в 7DniPlovdiv.bg

От Локомотив засега обявиха само: „Алианц България“ отвори офис на „Лаута“!

7 Dni Plovdiv17.10.20171min650
Локомотив Пд - Алианц

Застрахователна компания “Алианц България” отвори офис в спортен комплекс Локомотив в парк Лаута за всички граждани и гости на град Пловдив и областта, пише официалният сайт на Локомотив. Работното време на офиса ще бъде от 10:00 до 18:30 всеки делничен ден, а събота и неделя са почивни дни.

Уведомяваме, че всяка информация в медиите, различна от тази, е недостоверна, посочват от клуба.

Най-вероятно от Локомотив засега не желаят да разкриват точно в какво ще се изразява партньорството с дъщерната фирма на застрахователния гигант „Алианц“. 7DniPlovdiv.bg първи разкри, че пловдивският клуб и финансовата групировка ще възобновят сътрудничеството си. Според информацията, която получихме от неофициални източници, първоначално „Алианц“ ще подпомага  ДЮШ на черно-белите по неясен на този етап начин.

ВИЖТЕ ТУК

Вчера изпълнителният директор на Локомотив Кузман Маринков даде интервю пред колегите от TribunaPlovdiv.bg, в което каза следното:

„Утре(б.р днес) ще пуснем съобщение на официалния сайт, на което всичко ще стане ясно – как ще работим с „Алианц“, какво ще ни донесе това и т.н. Сега, ако тръгна да говоря, пак ще излязат сумати изкривени интерпретации и ще се породят много въпроси. Чакат ни, със сигурност, интересни неща – и за двете страни“.

Не е изключено на този етап  партньорството между Локомотив и “Алианц България” да се изразява в това част от сумите от сключените застраховки да влизат в клуба, откъдето пък евентуално средствата да се пренасочват за  развитието на ДЮШ на смърфовете.