Само в 7DniPlovdiv.bg

Кузман Маринков потвърди 7DP за “Алианц”: Ще пуснем официално съобщение как ще работим заедно! Чакат ни интересни неща!

7 Dni Plovdiv17.10.20171min1410
Алианц на Лаута

Изпълнителният директор на Локомотив Кузман Маринков де юре потвърди новината на 7 DniPlovdiv.bg за предстоящото възобновяване на партньорството със световния застрахователен гигант “Алианц”. В неделя вечерта първи разкрихме, че предстои немският концерн да влезе в клуба чрез дъщерната си компания в България под формата на спонсор или рекламодател. Информирахме, че според неофициалните информации, които получихме, най-вероятно на първо време “Алианц” ще подпомага ДЮШ на черно-белия клуб. Прочетете какво написахме:

ВИЖТЕ ТУК

А ето и част от публикуваното от колегите от TribunaPlovdiv.bg
Днес (б.р вчера) изпълнителният директор на „смърфовете“ Кузман Маринков е бил на специална среща в централата на компанията в София, в една от дъщерните фирми на Alianz Group, за да доуточни детайлите по възобновяване на официалното „приятелство“ между двете страни.
„Днес (б.р вчера) бях в София, за да доуточним детайлите. Искам да се прибера и да изчистя всичко около това, което предстои. Нека обаче да не коментираме нищо към момента. Утре(б.р днес) ще пуснем съобщение на официалния сайт, на което всичко ще стане ясно – как ще работим с „Алианц“, какво ще ни донесе това и т.н. Сега, ако тръгна да говоря, пак ще излязат сумати изкривени интерпретации и ще се породят много въпроси. Чакат ни, със сигурност, интересни неща – и за двете страни“, сподели Кузман Маринков пред екипа на TribunaPlovdiv.bg.