Само в 7DniPlovdiv.bg

Скандално! Невиждано поведение от играч на Ботев преди мача с Верея! Белия наказа звездата на отбора, след като футболистът сгази лука

7 Dni Plovdiv16.10.20171min8430
Ботев победи Локо в дербито

Звезда  на Ботев  сгази здраво лука преди мача с Верея. Футболистът  вече започна да прекалява със своеволията си.  Той ще си отнесе наказанието за скандалната си постъпка. Провинилият се няма да играе в днешния мач срещу Верея.

Треньорът Николай Киров разговаря вчера  дълго преди тренировката с ЯЯ Меледже, разкриват колегите от  PlovdivNews. Поводът е поведението на футболиста по време на тренировъчния процес. В последните мачове Меледже не влиза в групата, а именно поведението му е причината за това.

Меледже е отсъствал своеволно от тренировката в петък. Това е ядосало треньора и освен мъмренето, за Меледже имаше и наказателни упражнения. Той взе участие в двустранна игра, а след това прави скоростни отсечки на три пъти по пет минути и едва 10 секунди почивка между тях.

Днес Меледже ще  тренира самостоятелно и ще бъде подложен отново на скоростни спринтове. Опърничавият котдивоарец ще трябва да се потруди доста, за да намери място в групата и състава на Ботев, призна самият треньор пред репортер на PlovdivNews.