Само в 7DniPlovdiv.bg

Невиждан подарък от Крушарски за Локо! Заведе футболистите да полеят успеха над Берое с …. Тони Стораро

7 Dni Plovdiv15.10.20171min3640
Крушарски за сайта

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски остана изключително доволен от победата с 2:1 над Берое при гостуването в Стара Загора и за награда заведе футболистите на дискотека, пише Тема Спорт.

Босът не бе очакван под Аязмото в петък вечерта. Той обаче се появи на стадиона, след като малко по-рано се бе прибрал в България от Дубай, където бе по бизнесдела. По време на срещата той на няколко пъти се хващаше за главата в ложите, но в крайна сметка вдигна победоносно ръце.

Веднага след това той влезе в събелекалнята при радващите се футболисти и ги поздрави за себераздаването. Пред тях той обяви, че за награда лично ще ги заведе на дискотека. И спаси обещанието си. В 0:30 часа в неделя целия отбор на Локомотив, вкючително треньорския щаб и спортният директор Чавдар Цветков, бе в култовото пловдивско заведение „Планета“. Там черно-белите разпуснаха до около 4:00 часа, като цялата сметка бе платена от боса Крушарски. За доброто настроение на компанията пък с изпълненията си се погрижи Тони Стораро.